新着情報 外国人留学生受入 海外派遣プログラム

Voices of International Students

2017年7月5日更新

International students from various counties come to study at Ochanomizu University. Why did they choose Ochanomizu University, and what kind of student lives are they leading? Through the senior students’ actual experiences on the University’s academic setting, everyday life in Japan, professors and friends, and the support system offered to international students, we are able to get an idea of the life on campus at Ochanomizu University.